0
Boks

FOTO: BSS

‘O BOKSU SE PRIČA, JEDVA ČEKAMO POČETAK’: Nenad Borovčanin o startu Regionalne lige

Objavljeno: 12.04.21 u 17:18

‘O boksu se priča, nestrpljivo čekamo početak regionalne lige i želimo da boks bude glavna tema, kao pre 30 godina, kada su najbolji bokseri nekadašnje Jugoslavije stasavali kroz ovakav vid takmičenja’, izjavio je predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin.

Minulog vikenda, nakon serije sastanaka, održan je žreb za Regionalnu ligu i boksu.

O spektaklu koji se priprema kada je ova plemenita disciplina u pitanju, govorio je prvi čovek srpskog boksa, Nenad Borovčanin.

– I posle toga postajli su kaznena ekspedicija na Evropskim i Svetskim šampionatima, pa i Olimpijskim igrama. Tako da svi koji zastupamo interese ove lige, očekujemo da u perspektivi naši bokseri takođe postanu prepoznatljivi šampioni. Mi smo u ovome imali veliku podršku predsednika države Aleksandra Vučića i ta podrška je sve veća i veća. I svu tu podršku siguran sam opravdaćemo kroz atraktivne mečeve i da ćemo imati visok nivo gledanosti na kanalima TV Arena sport. Ako se smiri situacija oko korona virusa onda ćemo imati i veliku podršku sa tribina u svakom meču. I na ovaj način boks i definitivno povezuje region i povezuje ljude, rekao je Borovčanin za ‘Tanjug’, a preneo BSS.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter