0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter screenshot

NIKOLIĆ SRUŠIO REKORD STAR 22 GODINE: Lokomotiva vlada Moskvom!

Objavljeno: 12.04.21 u 09:23

Skoro je bio oteran, a sada ga slave!

Srpski stručnjak Marko Nikolić pravi ‘dar-mar’ u ruskom prvenstvu. Iako je imao dosta loš prvi deo sezone, u drugom su se ‘kockice složile’ i njegov tim igra vrhunski fudbal. Savladali su moskovski Spartak sa 2:0 i tako došli do šeste vezane pobede u prvenstvu, a osme ukupno, ako se računa i kup.

Ovom serijom pobeda je Marko Nikolić postao prvi trener nakon 22 godine, kojem je pošlo za rukom da pobedi na šest ligaških mečeva. Nakon duela malo je bio revoltiran izjavom trenera Spartaka, koji je rekao da je Spartak kontrolisao meč.

‘Tedesko je rekao da je Spartak kontrolisao utakmicu? Svako ima pravo svašta da misli i da kaže, ali je činjenica da smo dobili osam utakmica zaredom i da nismo primili gol. Može da se igra na različite načine, što smo mi i učinili. Znamo kako da izvedemo opasne kontranapade, kako da se izborimo sa presingom. A znamo i kako da savladamo one koji se duboko brane.’ – rekao je Nikolić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter