0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

MARKO ŽIVKOVIĆ: ‘Osećaj je fenomenalan! Na svakom treningu dajem svoj maksimum’

Objavljeno: 12.04.21 u 13:17

Partizan je savladao Radnički!

U okviru 31. kola Superlige Srbije, crno-beli su u Beogradu savladali ekipu sa ‘Čaira’ rezultatom 2:0. Marko Živković je nakon utakmice izneo utiske za klupski sajt.

-Osećaj je fenomenalan, posebno što smo igrali na našem stadionu. Bila je dosta teška utakmica, Radnički je pokazao da je odlična ekipa, iako nisu baš u sjajnoj formi što se rezultata tiče. Bio sam deo te ekipe i znam da zaslužuju da se bore za Evropu – rekao je Živković.

Defanzivac je izašao na teren nakon dužeg vremena.

-Osećao sam se odlično iako nisam dugo igrao i nisam baš u potpunom takmičarskom ritmu, ali na svakom treningu dajem svoj maksimum i čekam svoju šansu. Sa Miljkom ( Aleksandar Miljković) pričam svaki dan, u odličnim smo odnosima i jedan drugom pomažemo i dajemo podršku.

PROČITAJTE JOŠ: BOGDAN ZADOVOLJAN: ‘Drago mi je da su i naši ljudi gledali!’

-Sve u svemu, srećan sam i zadovoljan, imali smo baš dosta šansi, posebno u prvom poluvremenu gde smo imali minimum 3-4 stopostotne prilike koje nismo iskoristi i rešili utakmicu već tada. Ali dobro, to je fudbal i normalno je i da se promašuje i daje, bitno je da smo na kraju pobedili i da smo dobro izgledali na terenu. Šef je čestitao svima i drago mi je da smo se brzo podigli kao ekipa posle utakmice u derbiju i nastavili tamo gde smo stali.

Dres Radničkog nosi nekoliko bivših igrača Partizana.

Aksent (Nikola Aksentijević) je bio u prvom mandatu kad i ja u Partizanu, odličan je igrač, zaslužuje svojim igrama da igra u nekoj ozbiljnoj ligi i mislim da će posle Niša i otići negde, dok Đuričkovića ne poznajem, nismo bili zajedno – zaključio je Živković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter