in ,

IZ SUBOTICE BRUJE: Isti sudija nas već dva puta ‘namešta’!

FOTO: FK Spartak ŽK

Veoma nezadovoljni nakon meča, bili su ljudi iz uprave subotičkog Spartaka!

Saopštenje Spartaka iz Subotice prenosimo u celosti:

‘Nakon odigrane utakmice u Lučanima koju je FK Spartak izgubio sa 1:0, potpredsednik fudbalskog kluba Spartak Branislav Savić razočaran suđenjem glavnog arbitra Milana Mitica nije mogao da ostane nem i daje sledeću izjavu:

Glavni arbitar nije učinio ni jednu krucijalnu grešku koja je uticala na rezultat, ali je celu utakmicu konstantno, fudbalski rečeno, seckao igru i nije dozvoljavao našim igračima da pokažu ono što znaju.

Svi koji se bave ovom najvaznijom sporednom stvari na svetu znaju koliko to smeta ritmu ekipe. Moramo podsetiti da nam je isti sudija istu stvar radio i u duelu protiv Novog Pazara tako da je ovo bila kap koja je prelila čašu i nismo više mogli da ostanemo nemi. 

Svesni smo da nije popularno komentarisati suđenje, ali smo suđenje komentarisali i nakon utakmice protiv Proletera kada je igrač protivnicke ekipe postigao pogodak iz evidnetne ofsajd pozicije. Bili smo ljuti na sudije, ali smo razumeli  da nije bilo namere i nismo tražili se odmah kaznjavaju  zbog takvih grešaka.

Smatramo da je suđenje na utakmici bilo tendenciozno iz nama neznanih razloga. Pored konstnantnog seckanja igre sudija nije imao ujednačen i istovetan kriterijum za obe ekipe prilikom dodele javnih opomena igračima tako da zbog žutih kartona sledeću utakmicu neće moći igrati trojca, nama vrlo važnih, prvotimaca Nemanja Tekijaški, David Dunđerski i Nikola Srećković.

Ova utakmica nije imala poseban takmičarski karakter, u smislu plasmana, jer smo i mi i Mladost iz Lučana bezbedni od ispadanja, a ne možemo da se pastirati u Evropu.

Jednostavno, nije  mi jasno zbog čega glavni arbitar na ovoj utakmici nije pustio da pobedi fudbal i da obe ekipe pokažu sve što znaju.’

 

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

JOKIĆ ISKREN: ‘MVP me ne zanima, hoću prsten!’

OKTAGONBET TIKET DANA: Sjajna ponuda za početak nedelje!