0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

SRPSKA LIGA ISTOK: Silni Zaječarci!

Objavljeno: 11.04.21 u 19:47

Bilo je veoma zanimljivo na svim terenima!

Timok 1919 „petardom“ je isprašio zahuktali Rembas u 27.kolu Srpske lige „Istok“, tako da od derbija nije bilo ni traga. Ubedkjivim trijumfom od 5:1 Zaječarci su se učvrstili na liderskoj poziciji, a na ruku im je išao novi kiks Budućnosti iz Popovca koja je na svom terenu stigla samo do boda protiv borbene ekipe Topličanina – 1:1.

Stari rivali Radnički i Car Konstantin prikazali su dopadljivu igru začinjenu sa četiri pogotka, na kraju radovao se domaćin iz Svilajnca koji je trijumfovao rezultatom 3:1.

Pčinja je nastavila prolećnu žetvu bodova, ovom prilikom Trgovište su pognute glave napustili Lebančani – 2:1.

Jedinstvo je u Paraćinu došlo do vrlo važnih bodova u borbi za opstanak protiv ovog proleća neubedljive Vlasine – 2:0, baš kao i Trstenik PPT koji je na svom terenu savladao neugodni Timočanin rezultatom 2:1.

Dunav je neprijatno iznenadio svoje navijače podelom bodova protiv Župe na svom terenu u Prahovu – 1:1, a do boda je na jedvite jade stigao i favorizovani SFS Borac u Paraćinu protiv SFS Morava. Gosti su naime dva puta bili u vodjstvu da bi na kraju meč završio rezultatom 2:2.

Niški Sindjelić imao je samo lakši trening protiv davno otpisanog Moravac Oriona – 6:0, baš kao i Mladost iz Medoševca koja je lako izašla na kraj sa poletarcima Kablova u Zaječaru – 1:4. Zanimljivo, Medoševčani su jedini klub koji je u ovom kolu osvojio ceo plen u gostima.
Rezultati 27.kola i tabela..

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter