0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Pravo vreme za Arsenal, na programu i mečevi iz Francuske, Nemačke i Italije

Objavljeno: 11.04.21 u 11:00

Mnogo dobrih utakmica imamo u nedelju, previše dobrih da prođe dan bez tiketa. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

13.00 Rennes – Nantes

Domaćin i dalje traži svoje mesto u Evropi za narednu sezonu dok se Nant polako oprašta sa prvoligaškim fudbalom. U poslednjih 7 utakmica trebaće im najmanje 3 pobede da uopšte imaju neku šansu, a u 31 utakmicu pobedili su samo 5 puta. Imaju ubedljivo najviše nerešenih utakmica u ligi i da su neke od njih pretvorili u pobede bilo bi drugačije. Ovako čist kec.

Predlog: 1 (1,87)

15.30 Schalke – Augsburg

Odavno prežaljeni Šalke mora ovu katastrofalno lošu sezonu da odigra do kraja. Samo jedan pobeda na 27 mečeva skor je koji se ne viđa često. Augsburg je siguran u sredini tabele, daleko od opasne zone ali i daleko od mesta koja vode u Evropu. Mogu rasterećeno da igraju fudbal i pregaze ovaj demoralisan tim.

Predlog: 2 (2,30)

18.00 AS Roma – Bologna

Nakon sjajnog rezultata u Ligi Evrope koji su napravili u Amsterdamu Roma će prosto leteti protiv Bolonje, koja nema za šta da igra do kraja. Rimljani su na poen od gradskog rivala i mesta koje sigurno vodi u Evropu. Siniša Mihajlović vodiće Bolonju protiv svog prvog tima u Italiji sa kojim se nije dobro rastao, čak su i završili na sudu.

Predlog: 1 (1,78)

20.00 Sheffield Utd – Arsenal

Ako neka utakmica pada u dobro vreme nekom – to je ova Arsenalu. Preko potreba im je pobeda, a fenjeraš Šefild junajted je idealan za to. Oštrice još samo matematički nisu ispale ali trebalo bi im bar 7 pobeda u poslenjih 8 da imaju neke šanse za opstanak. Arsenal je svoje misli potpuno okrenuo Ligi Evrope, ali ovo svakako moraju da dobiju.

Predlog: 2 (1,61)

UKUPNA KVOTA 12,33 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekpres tiket – 9575750

 

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter