0
Domaći fudbal

FOTO; FK Crvena Zvezda

‘LJULJAJ JAVORE’: Ivanjičani se pohvalili jednim zanimljivim podatkom pred meč sa Zvezdom! (FOTO)

Objavljeno: 11.04.21 u 14:20

U 31. kolu Super lige Srbije Javor dočekuje Crvenu zvezdu, a domaći su se pohvalili jednim zanimljivim podatkom pre početka meča.

Naime, Javor se nalazi u društvu tri kluba koji su uspeli da vežu dve utakmice protiv Crvene zvezde u proteklih godinu i po dana a da nisu izgubili. Osim njih to su uspeli još Milan i Hofenhajm.

Jesenas je u Beogradu bilo 0:0 i zbog toga crveno-beli oprezno pristupaju ovom gostovanju.

„Utakmica protiv Partizana neće imati tu težinu ako ne budemo pravi protiv Javora. U meč ulazimo maksimalno koncentrisani, derbi je prošao, odigrao se, arhiviran je, pouke i dobre stvari ćemo izvući, a naš cilj ostaje nepromenjen. Idemo da odigramo jednu jaku utakmicu tamo, iako je teren nezgodan, manji je, dimenzije su manje, oni su motivisani, imaju svoju matematiku i ciljeve. Biće to jedna prava i dobra utakmica“, rekao je Dejan Stanković u najavi meča.

U Ivanjici se očekuje promena u špicu, odnoso Milan Pavkov umesto Dijega Falčinelija koji je zaradio posekotinu posle starta Aleksandra Miljkovića u derbiju.

Pošteđen napora verovatno će biti roviti Nemanja Milunović, a zbog ograničenog broja stranaca i potrebne dvojice bonusa, odmor će verovatno dobiti i Seku Sanogo, dok se Gelor Kanga posle odlične partije u duelu sa Partizanom očekuje ponovo među startnih 11.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter