in ,

KARAVAN SPORTSKIH IGARA MLADIH NASTAVLJA PUTOVANJE: Deca su oduševljena! (VIDEO)

FOTO: SIM Srbije/Stefan Cvetković

Igre pokazale da ih deca obožavaju.

Priboj, Zlatibor, Nova Varoš destinacije su koje je Karavan Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije posetio u prethodna tri dana. Igre su tako počele svoj put, osmu godinu za redom.

Ono što je najvažnije jeste da su deca uživala, takmičila se i družila. I kod svih smo videli samo radost i osmehe. HOTSPORT kao medijski partner igara nastavlja da prati ovu sjajnu manifestaciju, koja spaja region.

FOTO: SIM Srbije/Stefan Cvetković

Posle Priboja i Zlatibora, danas je bilo sjajno u Novoj Varoši, gde su Igre bile po prvi put. Na ceremoniji otvaranja gde je upaljen plamen prijateljstva prisustvovali su Ispred opštine Branko Bjelić i Radomir Matović, dok je ispred lokalnog Sportskog saveza na otvaranju bio Ljubivoje Vranić. Baklju je nosila Žana Kuščić talentovan odbojkašica. Ispred Sportskih igara mladih sa decom su se družili regionalni direktor Tihomir Gudić, predsednica SIM Srbije Marija Mihajlović, PR Igara Daliborka Delibašić i regionalni kordinatori Filip Komarica i Denis Šarak.

FOTO: SIM Srbije/Stefan Cvetković

A pobednička ekipa u turniru Coca Cola kup u malom fudbalu posle finala pozdravila je totem sa likom Nemanje Matića pozdravom ‘Nemanja kralju, voli te Nova Varoš’. Igre već u ponedeljak dolaze u Arilje, gde deca nestrpljivo čekaju otvaranje.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

NAKON RADNIČKOG I ZMAJEVI MENJAJU TRENERA: Novo lice seda na klupu Voždovca!

OVAJ ČOVEK JE SA DRUGE PLANETE: Nova dva gola Vlahovića u porazu od Atalante! (VIDEO)