0
Ostali sportovi

FOTO: SIM Srbije/Stefan Cvetković

KARAVAN SPORTSKIH IGARA MLADIH NASTAVLJA PUTOVANJE: Deca su oduševljena! (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.21 u 22:58

Igre pokazale da ih deca obožavaju.

Priboj, Zlatibor, Nova Varoš destinacije su koje je Karavan Dunav osiguranje Sportskih igara mladih Srbije posetio u prethodna tri dana. Igre su tako počele svoj put, osmu godinu za redom.

Ono što je najvažnije jeste da su deca uživala, takmičila se i družila. I kod svih smo videli samo radost i osmehe. HOTSPORT kao medijski partner igara nastavlja da prati ovu sjajnu manifestaciju, koja spaja region.

FOTO: SIM Srbije/Stefan Cvetković

Posle Priboja i Zlatibora, danas je bilo sjajno u Novoj Varoši, gde su Igre bile po prvi put. Na ceremoniji otvaranja gde je upaljen plamen prijateljstva prisustvovali su Ispred opštine Branko Bjelić i Radomir Matović, dok je ispred lokalnog Sportskog saveza na otvaranju bio Ljubivoje Vranić. Baklju je nosila Žana Kuščić talentovan odbojkašica. Ispred Sportskih igara mladih sa decom su se družili regionalni direktor Tihomir Gudić, predsednica SIM Srbije Marija Mihajlović, PR Igara Daliborka Delibašić i regionalni kordinatori Filip Komarica i Denis Šarak.

FOTO: SIM Srbije/Stefan Cvetković

A pobednička ekipa u turniru Coca Cola kup u malom fudbalu posle finala pozdravila je totem sa likom Nemanje Matića pozdravom ‘Nemanja kralju, voli te Nova Varoš’. Igre već u ponedeljak dolaze u Arilje, gde deca nestrpljivo čekaju otvaranje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter