0
Košarka

FOTO: Youtube/Screenshot

ISTI ISHOD I U KOŠARKAŠKOM DERBIJU: Real potvrdio dominaciju u domaćem prvenstvu! (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.21 u 21:29

Nakon fudbalskog El Klasika i košarkaški derbi pripada Madriđanima.

Košarkaši Real Madrida su savladali Barselonu rezultatom 87:85. Ovom pobedom su se dodatno učvrstili na prvom mestu u ACB ligi.

Izabranici Pabla Lasa su u meč ušli serijom od 9-0. U nastavku su kontrolisali igru, imali su i +14, ali je na poluvremenu bilo 42:33.

Kakav bi to bio derbi kada Barselona ne bi uspela da se vrati u meč. Katalonski klub je odigrao sjajnu treću četvrtinu i pred poslednjih 10 minuta bilo je 59:57 u korist Reala.

Najluđe je definitivno bilo u poslednjem periodu. Ponovo su Madriđani otišli na dvocifrenu razliku i činilo se da je sve gotovo. Barsa se nije predavala, stigla je do -4, kada je mladi Tristan Vukčević pogodio trojku.

Potom je usledilo novo uzbuđenje i nestvarna završnica. Gosti su još jednom greškama vratili u život protivnika, a to su najbolje iskoristili Higins i Mirotić. Upravo njihovim trojkama, Barsa u samom finišu meča dolazi do prve prednosti (85:84).

Ipak, Nikolas Laprovitola pogađa uz faul i svom timu donosi novo vođstvo. Ovo je na kraju i odlučilo meč, pošto Kori Higins nije uspeo da iskoristi zadnji napad.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter