0
Evropske lige

FOTO: FSS

DUŠAN VLAHOVIĆ POTPUNO ISKREN: ‘Učim od Halanda, Ibra mi je pisao na srpskom!’

Objavljeno: 11.04.21 u 11:50

Sjajno igrau poslednje vreme Dušan Vlahović…

Zbog onog što pokazuje na terenu, sve je veće interesovanje medija za njega, a postao je zanimljiv i velikom broju moćnih evropskih klubova.

Srpski fudbaler rekao je da se trudi da svakodnevno napreduje, da prati i uči od Erlinga Halanda.

– Gledam Halanda. Pokušavam da shvatim kako se kreće, kako završava akcije. Onda se fokusiram na svoje dobre i slabije strane. Može biti da je samo pretpostavka, ali verujem da posvećenim radom mogu da dostignem taj nivo, rekao je za italijansku ‘Republiku’ Dušan Vlahović.

Interesovalo je Italijane šta mu je na dresu napisao Zlatan Ibrahimović.

– Napisao mi je ‘Sve najbolje’ na mom jeziku. To je jedinstven poklon.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Ove sezone 13 puta Vlahović je tresao mrežu u dresu Fiorentine.

– Trudim se da napredujem, da svakog dana budem sve bolji. Uvek na treninzima isprobavam razne stvari. Poenta je u neprestanom ponavljanju pokreta iznova i iznova. I Ronaldo uvek želi da napreduje. To je tajna šampiona.

Posebnu konekciju Srbin ima sa navijačima Fiorentine…

– Osećam i odgovornost. Jer, kada u mojim godinama postignete dva gola, onda ste top igrač, ali ako u naredne dve utakmice ne postignete gol, odmah ste promašaj. Svestan sam kako stvari funkcionišu, zato sam čvrsto na zemlji i potpuno fokusiran. Ne znam dokle ću stići, ali ne želim da žalim za bilo čim.

Vlahoviću ugovor ističe u junu 2023. godine.

– Ne volim da pričam o mom ugovoru, jer nismo na dobroj poziciji na tabeli. Komiso će uraditi sve da dovede klub u gornji deo, jer je veoma ambiciozan. Videćemo šta će se desiti na leto. Otvoren sam za sve opcije, bio je iskren Dušan Vlahović.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter