0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

DEJAN STANKOVIĆ NAKON POBEDE: ‘Idemo iz utakmice u utakmicu do konačnog cilja’

Objavljeno: 11.04.21 u 18:15

Crvena zvezda je ostvarila još jedan trijumf u nizu!

Javor je u Ivanjici ugostio ekipu aktuelnog šampiona Srbije. Crvena zvezda je slavila rezultatom 1:5. Nakon utakmice i odličnog rezultata oglasio se šef stručnog štaba ekipe iz Beograda.

Nisam hteo pre utakmice da govorim koliko je teren neravan, ali dobro krenuli smo ‘uzbrdo’ od samog starta. Primili smo gol, ali nije popuštala koncentracija, pa smo na vreme izjednačili i poveli. Momci su stvarno bili odlični. Govorili su da uvek posle derbija padne koncentracija i da se igrači isprazne, ali mislim da je suprotno od toga, što se moglo videti i danas. Nema razloga da se zadovoljavamo, a još nismo ništa uradili. Takav je mentalitet naše ekipe, idemo iz utakmice u utakmicu što bolji i jači da dođemo do konačnog cilja. Ovakvim ritmom i ovako ozbljnim pristupom utakmicama, mislim da smo na pravom putu i možemo biti stvarno efikasni i opasni iz meča u meč – istakao je Stanković.

Trener crveno-belih je pohvalio mladog Nikolu Krstovića.

– Ovo je jedno od najboljih izdanja Krstovića od kako sam trener. Zadovoljan sam odnosom kakav imamo. Krstović je danas pozitivno iznenadio sve. Ne samo pristupom, koliko pokretljivošću, čitanjem igre i koliko je lopti zadržao i faulova iznudio. Nije imao ni jednu grešku u dodavanju. Sve čestitke i neka nastavi tako da radi – zaključio je bivši fudbaler Intera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter