0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Budućnost

DEJAN MILOJEVIĆ: ‘Odigrali smo sjajnu utakmicu! Potrebne su nam još dve pobede’

Objavljeno: 11.04.21 u 16:16

Važan trijumf za ekipu iu Crne Gore!

Krka je u Sloveniji ugsotila ekipu Budućnosti. Gosti iz Podgorice su slavii rezultatom 70:90. Da bi sačuvali lidersku poziciju, izabranici Dejana Milojevića moraju da ostvare još dve pobede do kraja regularnog dela takmičenja. Nakon meča se oglasio šef stručnog štaba kluba uz glavnog grada Crne Gore.

-Odigrali smo sjajnu utakmicu, nije lako stići do pobede protiv Krke u Novom Mestu. Budućnost to najbolje zna, jer nije pobedila Krku u gostima prilično dugo. Ušli smo u meč maksimalno oprezni. Znali smo da energija i agresivnost u odbrani moraju da budu na željenom nivou, kako bi razlika u kvalitetu došla do izražaja. To se i desilo – istakao je  trener Budućnosti.

PROČITAJTE JOŠ: ABA LIGA: FMP bolji od Mege, Budućnost ubedljiva protiv Krke! (VIDEO)

-Odigrali smo sjajnu odbranu, iz nje je došla dobra igra u napadu. Idemo dalje, još dve pobede su nam potrebne da završimo na prvom mestu ligaški deo sezone – zaključio je Dejan Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter