0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENO-BELI UBEDLJIVO SLAVILI U IVANJICI: Pet golova u mreži Javora! (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.21 u 16:50

Izabranici Dejana Stankovića su opravdali ulogu favorita!

U okviru 31. kola Superlige Srbije, Javor je u Ivanjici ugostio Crvenu zvezdu. Utakmica je završena pobedom aktuelnog šampiona Srbije rezultatom

Javor je odlično startovao i došao do prednosti u 4. minutu meča. Luka Luković je savladao Milana Borjana.

PROČITAJTE JOŠ: INTER SVE BLIŽI SKUDETU: Pao i Kaljari u Milanu! (VIDEO)

Samo četiri minuta kasnije Aleksandar Katai je postigao fenomenalan pogodak iz slobodnog udarca. Golman Velimirović nije uspeo da reaguje i crveno-beli su stigli do izjednačenja.

Domaći su pružali snažan otpor u prvom delu meča, ali nisu uspeli da sačuvaju mrežu.  Aleksandar Katai je bio veoma raspoložen i postigao je još jedan pogodak u 31. minutu.

Nije bilo promene rezultata sve do 65. minuta igre. Kanga je odlično izveo slobodan udarac, a Nemanja Milunović je bio najviši u skoku. Iskusni defanzivac je sjajnim udarcem savladao Velimirovića.

Samo sedam minuta kasnije, crveno-beli su u potpunosti slomili otpor Javora.  U ulozi strelca našao se El Fardu Ben.

PROČITAJTE JOŠ: ABA LIGA: FMP bolji od Mege, Budućnost ubedljiva protiv Krke! (VIDEO)

Javor je u određenim momentima pokazao potencijal, ali je Zvezda bila na veoma visokom nivou. Nakon sjajne asistencije Rodića, Falko je zatresao mrežu Javora u 82. minutu.

Javor u narednom kolu igra protiv Radničkog u Nišu, a Crvena zvezda dočekuje najprijatnije iznenađenje u Superligi Srbije, ekipu Radnika iz Surdulice.

FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter