0
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

VELIKANI STALI U RED: Bajern otpisao iskusnog igrača nakon poraza od PSŽ-a – Barsa, Milan i Totenhem ga žele u svojim redovima…

Objavljeno: 10.04.21 u 11:13

Nakon poraza od PSŽ-a, Bajern je otpisao iskusnog vezistu…

Kako sada stvari stoje, Žerom Boateng će ovog leta kao slobodan igrač napustiti Bajern Minhen, jer mu uprava kluba nije ponudila novi ugovor.

Sportski direktor Bavaraca Hasan Salihamidžić neposredno posle meča Lige šampiona dao je izjavu i najavio da će Boateng napustiti klub ovog leta.

– Bila je to zajednička odluka, a u nju su bili uključeni trener i uprava kluba. Objasnio sam sve Žeromu, sve je razumeo, rekao je Salihamidžić.

Ipak, 32-godišnji stoper Bayerna već ima tri ponude timova koji bi ga rado doveli bez obeštećenja, pa neće dugo biti bez kluba. Za njega su zainteresirani Barselona, Toteneam i Milan, piše ‘Skaj Sport’.

Boateng je za Bajern odigrao 355 utakmica i osvojio sve što se moglo, a sada bi nakon 10 godina mogao da napusti ‘Alijanc arenu’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter