0
Evropske lige

FOTO Screenshot

U ZAGREBU NIČE SPEJS ŠATL: Dinamo dobija novi, moderan stadion – cena višemilionska, a evo kako će izgledati! (FOTO)

Objavljeno: 10.04.21 u 11:37

Sve bi trebalo da bude veoma brzo završeno…

Fudbaleri Dinama iz Zagreba napravili su najveći uspeh u ovom veku plasiravši se u četvrtfinale Lige Evrope, a zboga toga uparva ima velike planove.

Prvi ozbiljan posao jeste renoviranje ‘Maksimira’ koje se najavljuje već godinama, ali je sada izgleda sve spremno za realizaciju.

Klub iz Zagreba je zvanično objavida se kraj radova očekuje za tri godine kada će u glavnom gradu Hrvatske osvanuti noviv stadion vredan 60 miliona evra.

– U trenucima kada naši igrači pišu nova večna poglavlja slavnog Dinama, po prvi put predstavljamo ideju i viziju kako mislimo da bi trebalo da izgleda naš dom! Na temelju materijala napravljenih od strane kluba, a usklađenih sa standardima UEFA, vizuelni izgled stadiona u Maksimiru napravio je poznati zagrebački arhitekta Oto Barić, sa svojim partnerima iz specijalizirane firme Polymachine koji su ideju i viziju pretočili u ove fotografije.

Novi Dinamov stadion uključuje:

– 34 000 natkrivenih sedišta
– 3000 VIP mesta
– vrhunski hospitality
– medijski centar
– osiguran smeštaj za gledaoce s invaliditetom

i još mnogo toga. Dinamov dom kakav Dinamo zaslužuje investicija je vredna oko 60 miliona ecra, a može da se realizuje u roku 3 godine. Želimo da učestvujemo u izgradnji novog stadiona zajedno sa strateškim partnerom u projektu – Gradom Zagrebom. Pozivamo sve navijačice i navijače Dinama da podrže našu težnju za pokretanjem aktivnosti koja će kroz arhitektonski tender, odabir idejnog rešenja i izradu projekta, omogućavanje prihvatljivog modela finansiranja i na kraju izgradnju modernog Dinamovog doma, zasigurno podići klub na viši nivo i učiniti ga još boljim, na ponos hrvatskog nogometa! Zagreb, Dinamo i svi njegovi navijači to su zaslužili, objavio je Dinamo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели GNK Dinamo (@gnkdinamo)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter