0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac/Sandic Photography

SJAJAN MEČ NA KROVU: Proleter i Voždovac podelili bodove! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.21 u 20:51

Sjajan duel odigran je na ‘krovu’!

Voždovac je u okviru 31. kola Superlige Srbije dočekao ekipu novosadskog Proletera. Viđena je zaista dobra igra i velika borba obe ekipe. Utakmicu je pratilo mnogo funkcionera FSS, među kojima su selektori mlađih kategorija, jer je ovaj meč pun mladih i talentovanih igrača.

VIŠE O TOME MOŽETE PROČITATI: FOTO-UBOD: Utakmica na ‘Krovu’ između Voždovca i Proletera privukla dosta pažnje ljudi iz sveta fudbala!

Ekipa beogradskog Voždovca je povela u 20. minutu igre preko Stefana Hajdina. Sjajni levi bek je glavom matirao golmana Vasiljevića nakon udarca iz ugla.

Momenat koji je u mnogome promenio tok utakmice je 57. minut, kada je Bogdanović nakon skrivljenog penala, dobio direktan crveni karton. Siguran sa bele tačke bio je Stefan Tomović.

Oba timu bila su vidno motivisana velikim brojem selektora na tribinama, pa su svi pristuni na stadionu Voždovca mogli da uživaju u prelepoj fudbalskoj predstavi. Ono što svakako raduje je velika perspektiva koju imaju ovi klubovi, imajući u vidu njihove mlade sastave. Na kraju su se oba tima morala zadovoljiti po jednim bodom!

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter