0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Verujemo u goste i Kostića i Jovića!

Objavljeno: 10.04.21 u 11:00

Subota je svanula i bitno je uraditi osnovne stvari – oprati zube, doručkovati, kafa i tiket. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

15.30 Eintracht Frankfurt – Wolfsburg

Oba tima su na mestima koja vode u Ligu šampiona i imaju toliku prednost nad Dortmundom da samo treba je održe. Ajntraht je fenomenalan na domaćem terenu gde nije izgubio cele sezone, a Volfsburg ume da kiksne na gostovanju i protiv slabije ekipe od današnjeg domaćina. Gosti takođe mogu sebi da priušte poraz više nego što to ekipa Filipa Kostića i Luke Jovića može.

Predlog: 1 (2,40)

17.00 Strasbourg – Paris SG

Poraz od rivala za titulu Lila u prošlom kolu sada deluje kao daleka prošlost nakon sjajne igre u Minhenu u Ligi šampiona. Jasno je da je Evropsko takmičenje PSŽ-u prioritet ali neće odustati ni od titule, naročito što su na samo 3 poena od iste. Njima bi ova potencijalna titula bila 10. gde bi se izjednačili po tome sa Sent Etjenom kao najtrofejniji klub u Francuskoj.

Predlog: 2 (1,85)

18.00 Parma – AC Milan

Pre par meseci kandidat za titulu, Milan, sada će morati grčevito da se bori za mesto koje vodi u Ligu šampiona. U 4 poena su 4 ekipe i više nemaju pravo na kiks. Milan je najbolji gost lige, a Parma najlošiji domaćin iste. Mlekari su u nepovoljnom položaju i hitno im trebaju pobede. Mislimo da će morati da potraže slabije rivale za njih.

Predlog: 2 (1,75)

18.30 Crystal Palace – Chelsea

Nakon sjajnog rezultata u Ligi šampiona Čelsi mora da se okrene Premijer ligi gde je ispao iz top 4 i nema opuštanja više. Ovaj mali gradski derbi sa Palasom je idealan za uzimanje 3 poena jer domaćini igraju taman koliko im treba da skupi između 40 i 46 poena svake sezone. To kod njih podrazumeva da uzimaju poene na mestima gde se očekuje i gube tamo gde se očekuje da izgube. To je upravo ovaj meč.

Predlog: 2 (1,60)

UKUPNA KVOTA 12,43 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekpres tiket – 9885133

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter