0
Domaći fudbal

FOTO: FSS

JOŠ UVEK SE NE ZNA GDE ĆE SE IGRATI FINALE KUPA! Nijedan grad u Srbiji se nije prijavio da bude organizator!

Objavljeno: 10.04.21 u 15:25

U petak su izvučeni parovi polufinala Kupa Srbije u fudbalu, za 11 dana će se odigrati te utakmice, a potom i finale, za koje se još uvek ne zna gde će se igrati.

Parovi su poznati Crvena zvezda – Radnik i Vojvodina – Partizan, a ti dueli igraju se 21. aprila.

Međutim, još uvek ne zna gde će se igrati, tačnije ko je organizator finala Kupa Srbije zakazanog za 25. maj, prenosi ‘Mozzartsport’.

Svake godine Fudbalski savez Srbije (FSS) čeka do same završnice da bi odredio domaćinstvo borbe za trofej, ali ove sezone je situacija specifična.

Pandemija korona virusa i situacija u Srbiji ne garantuje da će biti publike u finalu, te se ove godine ne javljaju ni Niš, ni Novi Sad, ali ni Beograd.

Takođe, ni situacija u Fudbalskom savezu Srbije nije najidealnija, pa je verovatno ova tema trenutno u drugom planu u ‘Kući fudbala’.

Izgleda da će ta odluka biti doneta tek kada budu poznati finalisti, a kako će se odrediti mesto odigravanja, trenutno nije poznato.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter