0
Košarka

FOTO: YouTube screenshot

‘JA SAMO RADIM ONO ZA ŠTA SAM PLAĆEN’: Nikolu Jokića pitali o MVP nagradi, on iznenadio mnoge (VIDEO)

Objavljeno: 10.04.21 u 10:43

Srpski košakraš Nikola Jokić odigrao je još jednu sjajnu utakmicu.

Centar Nagetsa je u pobedi svog tima nad Sparsima zabeležio 13. tripl-dabl u ovoj sezoni, čime je potvrdio da je jedan od najozbiljnijih MVP kandidata.

Ipak, Somborac nije dozvolio da ga serija pobeda i dobre igre ponesu, već je čvrsto ostao na zemlji…

– Sve zavisi od nas. Teško je doći do vrha, ali je lako sa njega sići. Ne možemo da razmišljamo o onim narednim utakmicama, samo o sledećoj, koja treba da bude najvažnija, rekao je Jokić.

Jedini problem u igri Denvera bile su izgubljene lopte…

– Imali smo nekoliko perioda kada smo lako delili lopte rivalima i gubili ih. Niko ne želi da napravi grešku, ja sam ih prvi pravio najviše, ali to je kada želiš da otvoriš igru u tranziciji, dodaš nekome. Ne smemo da im na taj način dajemo život nazad u utakmici, dodao je srpski košarkaš.


(VIDEO:YouTube/Denver Nuggets)

Monte Moris je noćas prikazao dobru partiju, zbog čega je dobio pohvale od Nikole Jokića.

– Rade to dobro, ne samo on, nego i Vil Barton. I na nekim prošlim utakmicama su to radili, pokušavaju da prevare rivale. On je odigrao neverovatno večeras, šutirao je 5/5 za tri poena, pomogao nam je da pobedimo, podvukao je Jokić.

Potom je usledilo pitanje oko kandidature za titulu MVP-ja.

– Hvala, šta da kažem… Ja radim svoj posao za šta sam plaćen, pokušavam da radim to na najbolji mogući način. Ljudi primećuju nešto drugo. Mislim da smo mogli da imamo mnogo lakšu, mirniju završnicu, vratili su se u utakmicu par puta, što zbog nas, što zbog njih, imali smo mnogo izgubljenih lopti. Moramo da budemo malo fokusiraniji svi, kada je gusto i kada nam treba koš, treba da budemo svi za jednog. Mislim da je teško dobiti ovakve timove dva puta uzastopno. Odbrana je pored izgubljenih lopti bila sasvim solidna, posebno smo dobro branili šut za tri poena, istakao je Jokić, pohvalivši dodatno svoj tim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter