0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda mts

DEJAN RADONJIĆ PRED IGOKEU: ‘Moramo da budemo spremni na čvrstu utakmicu’

Objavljeno: 10.04.21 u 19:50

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa mora da bude spremna za čvrstu utakmicu protiv Igokee.

– Moramo da budemo spremni da igramo vrlo čvrstu utakmicu, da se borimo, skačemo, čitamo situacije u njihovoj odbrani. Samo tako možemo da dođemo dođemo do povoljnog rezultata  rekao je Radonjić.

Zvezda će u nedelju od 17.00 dočekati Igokeu u 25. kolu ABA lige.

– Očekuje nas utakmica sa ekipom koja ima izvanrednu sezonu u ABA ligi i Evropi. Igre koje prikazuju tokom čitave sezone jasno ukazuju da ekipa Igokee zaslužuje da se bori za prvo mesto u regionalnom takmičenju. Imaju realno šanse za to, i da se bore za vrh, kao i ekipa Crvene zvezde – kazao je strateg crveno-belih.

Košarkaš crveno-belih Dejan Davidovac rekao je da Zvezda mora da igra odlično ako želi da pobedi.

– Ekipa Igokee je svime što je pokazala, i rezultatima koje je ostvarila u ABA ligi i Ligi Šampiona, da je odličan sastav vredan svakog respekta. Iskusan tim koji sigurno ima svoje ambicije u regionalnom takmičenju, nakon završetka takmičenja u Ligi šampiona imaju i vremena da se fokusiraju na završnicu ABA lige u kojoj mogu i do prvog mesta. Kada pričate o rivalu koji ima iskusne domaće i strane igrače, koji se bori za plej-of i prvo mesto, jasno je da mi moramo da igramo odličnu utakmicu ako želimo do bodova – naveo je Davidovac.

Zvezda ima 18 pobeda i tri poraza, dok Igokea u dosadašnjem delu ABA lige ima skor 19/4.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter