1
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Zagrevanje za vikend može da počne, a ovo su naši predlozi ovog petka!

Objavljeno: 09.04.21 u 11:00

Nova lista je tu i novi tiket. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.30 Greuther Furth – Sandhausen

Klubovi su na različitim krajevima tabele i dok se Grojter bori za direktnu promociju – Sandhauzen ima poslednjih 7 kola da izbori opstanak. Domaćin je bodovno izjednačen sa Hamburgom na drugom mestu, a gost je samo na jedan poen od sigurne zone. Sandhauzen je najlošiji gost u ligi. Na 13 utakmica imaju skor 1-0-12 što je potpuno nerealno. Ako izbore opstanak sa jednom pobedom u gostima u sezoni bila bi senzacija. Mi mislimo da se to neće desiti i zato tipujemo pobedu domaćina.

Predlog: 1 (1,73)

20.45 Watford – Reading

Na početku sezone ova dva kluba su vodili srpski menadžeri ali Vladimir Ivić je otišao ne zbog loših rezultata nego zbog sukoba sa kapitenom Troj Dinijem. Hisko Munoz ipak vodi tim ka sigurnoj promociji u PL. Sa druge strane je Veljko Paunović potencijalni menadžer sezone u Čempionšipu iako mu plej-of mesto lagano klizi iz ruku. Izvini Paune ali mi ovde vidimo pobedu domaćina.

Predlog: 1 (1,90)

16.00 Fulham –Wolves

Londonskom timu gori pod nogama i moraju brzo doći do pobede. Njukasl im je samo na 3 boda ali ima i utakmicu manje. U poslednjih 10 utakmica Fulam i Vulvsi imaju potpuno isti učinak 3-3-4. Od kada su izgubili Raula Himeneza jasno je bilo da Vukovi neće imati sezonu kao prethdne tri kada su završavali 7. na tabeli. Oni su na 35 poena i trebaju im još dve pobede da prebrinu opstanak. Ovo je dosta smeo predlog ali Mitrović je u poslednje 4 utakmice za Srbiju i Fulam postigao 6 golova.

Predlog: 1 (2,50)

21.00 Metz – Lille

Mec je poslednji meč na svom terenu dobio 24.januara, a lider Lil je u prošlom kolu pobedio PSŽ u gostima. Zapravo, Lil je najbolji gost u ligi. Čak je i pitanje umora na strani gostiju jer je Mec igrao u utorak kup utakmicu protiv Monaka u kojoj je ispao na penale. Sa obavezama PSŽ-a u ligi šampiona Lil ima jedinstvenu priliku da pokuša da dođe do titule, a teško da će ih Mec zaustaviti u tome.

Predlog: 2 (1,80)

UKUPNA KVOTA 14,79 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

Ekspres tiket – 1174735

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter