0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

NENAD LALATOVIĆ: ‘Na leto odlazim iz Vojvodine! Nek dovedu trenera sa kojim će piti kafu i sastavljati tim’ (VIDEO)

Objavljeno: 09.04.21 u 17:47

Uspešni stručnjak je nezadovoljan medijskim natpisima nakon poraza od ekipe Rada sa Banjice.

Nenad Lalatović je razočaran u rad uprave kluba. Iskusni stručnjak je istakao da ga niko iz uprave nije pozvao na razgovor, a njemu i većini igrača ugovori ističu na kraju sezone.

-Uvek ću štiti svoje igrače, preponosan sam, postao sam bolji trener i čovek pored njih. Ja ću otići iz Vojvodine na leto i to uprava želi – počeo je Nenad.

-Ove sekunde bih dao otkaz, to je njihova sramota što ne zovu mene i mojih 10 igrača kojima ističu ugovori.Svi klubovi nek znaju da ja od leta nisam trener Vojvodine pošto me ova uprava ne žele – pola želi, pola ne želi – istakao je emotivni Nenad Lalatović.

Trener je poručio da je teško motivisati igrače kojima ističu ugovori.

-Bićemo treći! Pun sam samopouzdanja – kažem vam da će Vojvodina biti treća, vodiću tim kao da se borimo za opstanak. Ova dva kola sam hteo da im dam malo oduška, ali vidim da smeta stručnjacima, pa kad smo četvrti nekima smeta….

PROČITAJTE JOŠ: VELIKO PRIZNANJE ZA MLADOG NAPADAČA: Vlahović igra na vrhunskom nivou!

Lalatović je istakao da ga je klub kaznio zbog komentarisanja lošeg suđenja na štetu njegove ekipe.

-Ne žele me jer pravim dobre rezultate. Najlakši sam za komunikaciju, ali kad želimo isto za Vojvodinu... Čiji sam ja ljubimac? Nisam ja ničiji, da ne nabrajam druge kojima je sve dato u smislu budžeta, a ja dovodim igrače bez obeštećenja. Kažu ne volim strance, a kad kažem – onda nema para. Hoću da kažem da volim ovaj klub i imam sjajnu saradnju sa navijačima, ali…

Nenad je rekao da je nedavno pratio odbojkaški meč između Vojvodine i Partizana i da mu se sviđa kako klub u tom sportu predvodi Dragoljub Zbiljić. Lalatović smatra da bi Zbiljić bio dobro rešenje za fudbalski klub.

-Nisam se spremao za ovo, mene emocije vode, mene voliš ili ne voliš – istakao je trener Vojvodine.

-Zapušićemo svima usta, pošto je četvrta pozicija presedan, a nije bio osmi-deveti, borićemo se kao da se borimo za opstanak i momci moji nadam se da vi koji želite da ćete ostati u Vojvodini jer ste to zaslužili zbog onoga što ste dali klubu.

PROČITAJTE JOŠ: KOŠARKAŠKA BOMBA! Vasilije Micić na pragu NBA lige, seli se u ekipu gde ga čeka još jedan Srbin!

-Ja neću ostati u Vojvodini, da ne bi brinuli za zdravlje, nek dovedu trenera sa kojim će piti kaficu i sastavljati tim. Sa mnom ne znaju, ja im kažem suprotan sastav – zaključio je Nenad Lalatović.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter