0
Evrokup

FOTO: Twitter Screenshot

MONAKO PRVI FINALISTA EVROKUPA: Neverovatna završnica, sekunde odlučivale! (VIDEO)

Objavljeno: 09.04.21 u 23:55

Monako je posle trijumfa na svom parketu uspelo da savlada Gran Kanariju i u gostima i tako zasluženo ode u finale drugog po snazi evropskog takmičenja – 76:74.

Neverovatnu utakmicu gledali smo u Španiji gde je na kraju Rob Grej morao da izvlači Monako iako su gosti držali meč pod kontrolom tokom cele utakmice.

Monako je na ne baš pametan način prvo prosuo prednost u samoj završnici, da bi posle toga Rob Grej pogodio za pobedu u poslednjoj sekundi pre kraja utakmice. Posle odlično nacrtane akcije Mitrovića.

<blockquote class=“twitter-tweet“><p lang=“en“ dir=“ltr“>.<a href=“https://twitter.com/iRob_G?ref_src=twsrc%5Etfw“>@iRob_G</a> calls it GAME OVER 😱🔥<a href=“https://twitter.com/ASMonaco_Basket?ref_src=twsrc%5Etfw“>@ASMonaco_Basket</a> step on to the <a href=“https://twitter.com/hashtag/7DAYSEuroCup?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw“>#7DAYSEuroCup</a> Finals after Rob Gray nails the last-second dagger!<a href=“https://twitter.com/hashtag/7DAYSMagicMoment?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw“>#7DAYSMagicMoment</a> <a href=“https://t.co/P5Pk0bdVKQ“>pic.twitter.com/P5Pk0bdVKQ</a></p>&mdash; 7DAYS EuroCup (@EuroCup) <a href=“https://twitter.com/EuroCup/status/1380611425400451078?ref_src=twsrc%5Etfw“>April 9, 2021</a></blockquote> <script async src=“https://platform.twitter.com/widgets.js“ charset=“utf-8″></script>

Posle tog pogotka ostalo je 0,2 sekunde do kraja, a zamalo da Okoje pogodi iz odbojke. Nije uspeo, i to je značilo da Mitrovićev tim ide u finale. Grej je meč završio sa devet poena. Najefikasniji kod Monaka bili su Najt sa 17, Bost sa 15 i Inglis sa 12 poena.

U finalu će igrati protiv boljeg iz duela VirtusUniks. Tamo je trenutno 1:1 i igraće se majstorica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter