0
Evropske lige

FOTO: Youtube

ĐURĐEVIĆ NA IZLAZNIM VRATIMA: Da li je 10 miliona evra realna cena?

Objavljeno: 09.04.21 u 22:15

Crnogorski reprezentativac Uroš Đurđević trenutno je najbolji strelac Segunde, a to je i razlog da se za njega zainteresuju mnogi klubovi. 

Kako stvari stoje, Uroš će karijeru sigurno nastaviti u Primeri, pitanje je samo da li će njegov trenutni klub Hihon izboriti plasman u viši rang ili će Đurđević prihvatiti ponudu Kadiza koji je za sada u sigurnoj zoni i gotovo sigurno ostaje u Primeri a i zainteresovan je za crnogorskog napadača.

U Hihonu su odavno poručili da Đurđevića neće dati za sumu manju od 30.000.000 evra, koliko iznosi izlazna klauzula za igača, ali je veliko pitanje da li će to biti izvodljivo.

Prema pisanju portala El Gol Digital, u španskom prvoligašu Kadizu smatraju da je to nerealna cena i da u aktuelno vreme pandemije nijedan zainteresovani klub neće biti u stanju da izdvoji toliki novac. U Kadizu smatraju da cena neće prelaziti 10.000.000 evra, što su očigledno spremni da plate, a Hihon bi mogao da ima problema kada su u pitanju pregovori, ukoliki ne uspe da izbori viši rang takmičenja.

Đurđević igra svoju najbolju sezonu u Španiji. Ima 27 godina i najbolji je strelac takmičenja sa 19 golova na 28 utakmica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter