0
Evroliga

FOTO: KK Crvena Zvezda

ZVEZDA VEČERAS U BERLINU ŽELI DA SE OPROSTI KAKO DOLIKUJE: Poslednja utakmica ovosezonske Evrolige!

Objavljeno: 08.04.21 u 16:23

Večeras od 20h Crvena Zvezda igra portiv Albe u poslednjoj ovosezonskoj utakmici u Evroligi i želi da se oprosti pobedom!

Crvena Zvezda je ostvarila jednu od želja ove sezone, a to osvajanje Kupa Radivoja Koraća. Međutim, u Evroligi nije igrala kako zna i odavno je ostala bez šansi da se plasira u plej-of.

Dejan Radonjić želi da se oprosti kako dolikuje od Evrolige i da pobedom završi ovu sezonu.

„Ispred nas je poslednja utakmica za Albu i Zvezdu u Evroligi ove sezone, što je sjajna prilika za obe ekipe da odigraju dobar meč. Znamo njihove kvalitete i njihov stil igre. Zato na prvom mestu moramo da igramo sa dobrom koncentracijom, a takođe i naš intenzitet u odbrani mora da bude na visokom nivou kako bismo mogli da im pariramo. Za sve to nam treba dobra energija“, rekao je trener crveno-belih.

Takođe i Alba ima iste ambicije, i oni takođe nisu imali sjajnu sezonu u Evroligi, a trener Reneses Garsija Aito podsetio je na meč u prvom delu takmičenja gde je bilo gusto:

“Želeli bismo da završimo Evroligu u dobrom raspoloženju, a nema boljeg načina da to uradimo nego da odigramo sa velikim intenzitetom kao što smo to radili tokom cele sezone. Imali smo rezultatski vrlo tesnu utakmicu u Beogradu u kojoj smo slavili posle produžetka. Očekujemo da neizvesno bude i sada, pa moramo da budemo koncentrisani tokom svih 40 minuta“, naglasio je Garsija.

Ognjen Dobrić je naglasio da je fokus primarna stvar i da nema opuštanja protiv Albe.

“Alba forsira igru u tranziciji, sa mnogo slobode, brzih šuteva iz svih pozicija. Odlično se poznaju jer su dugo na okupu, znaju kako da koriste svoje prednosti, zato moramo da budemo fokusirani svih 40 minuta da kontrolišemo ritam“, navodi Ognjen.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter