0
Odbojka

FOTO: Twitter Screenshot FK Vojvodina

VOJVODINA PREGAZILA PARTIZAN U TREĆEM MEČU FINALNE SERIJE: Crno-beli u Masteru traže majstoricu!

Objavljeno: 08.04.21 u 20:30

Vojvodina je pobedila Partizan u trećem meču finalne serije i to ubedljivim rezultatom 3:0 (25:12, 27:25, 25:17).

Uspeo je Partizan u ponedeljak da uzvrati i izjednači u finalnoj seriji protiv novosadske Vojvodine, ali je tim iz naše severne pokrajine ponovo preuzeo vođstvo u završnici Superlige. Domaći odbojkaši ni u jednom momentu nisu dozvolili Beograđanima da se pitaju oko bilo čega i susret su rešili u svoju korist posle nešto više od sat i po igre.

Iako su bolje otvorili prvi set, odbojkaši Partizana su u nastavku ovog perioda igre potonuli. Dovoljno je reći da je Vojvodina u jednom trenutku gubila rezultatom 3:5, a da je konačan rezultat seta bio 25:12, što će reći da je od tog momenta domaća ekipa napravila seriju 22:7 i u velikom stilu odnela ovaj deo igre.

Drugi set bio je umnogome zanimljiviji. Partizan je uspeo da se trgne nakon rezultatske katastrofe, poveo je sa 2:8 i činilo se da bismo mogli da vidimo poravnanje u setovima. Ali crno-belima je očigledno ponovo nedostajalo samopouzdanja. Na kraju je sve rešavano kroz igru na razliku, gde su Novosađani odneli prevagu.

Indisponirani odbojkaši Partizana nisu mogli da pruže konkretniji otpor ni u završnom setu. Vojvodina je samo potvrdila dominaciju na današnjem meču, pa će crno-beli pokušati da u zemunskom Masteru, 12. aprila da dođu do majstorice i produže san o tituli.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter