0
Domaći fudbal
Raspored utakmica Superlige Srbije

FOTO: Youtube screenshot

SUPERLIGA SRBIJE: Javor se udaljio od opasne zone, Zlatibor i Inđija podelili bodove!

Objavljeno: 08.04.21 u 18:30

Odigrana su i dva zaostala meča 30. kola Superlige Srbije, Javor je savladao Metalac, dok su Zlatibor i Inđija podelili bodove. 

Do važne pobede došao je Javor i uspeo da pobegne iz opasne zone. Oni su bili bolji u Gornjem Milanovcu od Metalca sa 2:1 (2:0). Golovima Luke Lukovića i Filipa Pavišića tim iz Ivanjice je poveo sa 2:0 već u 20. minutu. Međutim, situacija na terenu se zakomplikovala posle isključenja Nikole Tričkovića u finišu prvog poluvremena.

Metalac je imao igrača više, zaostatak je smanjio već u 51. minutu golom Milana Jokića iz jedanaesterca, ali ipak nije uspeo da stigne ni do boda. Javor je tim trijumfom pobegao od opasne zone i udaljio se timovima koji zauzimaju mesta na tabeli koja vode u niži rang.

U drugom meču u četvrtak u Užicu su se sastala dva tima koji se bore za opstanak, Zlatibor i Inđija. Domaćin je poveo golom Vasilija Janjića u 35. minutu, ali je Inđija do kraja poluvremena stigla do preokreta.

Za to joj je trebalo samo dva minuta, pošto je Nebojša Bastajić najpre u 38. bio precizan za 1:1, a potom je u 40. iz penala doneo 2:1. Zlatibor je ipak golom u 87. minutu stigao do izjednačenja i još jednog boda u premijernoj sezoni u Superligi.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter