0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Miks Turske, Nemačke i Lige Evrope za pravi pogodak!

Objavljeno: 08.04.21 u 11:00

Četvrtak donosi četvrtfinale Lige Evrope, ali daleko od toga da ima samo to da se igra. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo dobru kvotu.

18.00 Yeni Malatyaspor – Fenerbahce

Najbolji gost lige i prvi pratilac lidera gostuje klubu koji nije pobedio nikog poslednjih 11 utakmica. Malatjasport nije u opasnoj zoni samo na gol razliku, ali verujemo da je to samo pitanje vremena kada će pasti na mesta koja vode u rang niže. Poslednja pobeda im je bila čak 20. januara.

Predlog: 2 (1,65)

18.30 Hannover – Wurzburger Kickers

Hanover je u sredini tabele i ne mogu ni dole ni gore, a isto se može reći i za Kikerse samo što kod njih bukvalno ne može dole – ne postoji. Izgubili su poslednjih 8 utakmica u gostima i zakucani su za dno tabele. Samo matematički već nisu u trećoj ligi, morali bi pobediti bar 5-6 utakmica od poslednjih 8 da ostanu u ovom rangu.Odlična je kvota!

Predlog: 1 (1,65)

21.00 Ajax – Roma

Nakon štu su izgubili 3 meča, od 1. do 9. decembra prošle godine, vezali su 24 utakmice bez poraza. Pobeda bi im donela izjednačavanje Seviljinog rekorda od 11 vezanih domaćih pobeda u LE. Dušan Tadić je bio strelac 7 golova u poslednjih 8 nastupa za Ajaks. Ako smo nešto naučili iz ovog prognoziranja tipa dana i tiketa dana to je – uvek se osloni na Duću Tadića. Crveni Đavoli bi ovo mogli rešiti već u prvoj utakmici kao što su rešili sa Real Sosjedadom. Zanimljivo je da je na 11 od 13 gostovanja Junajteda u LE bilo 0-0 na poluvremenu.

Predlog: 1 (2,10)

21.00 Granada – Manchester Utd

Prva sezona u Evropi u istoriji kluba prevazišla je sva očekivanja ali ovde se bajka završava. Za razliku od domaćin gost ima itekakav Evropski pedigre. Poslednjih 14 gostovanja u LE je postigao gol, a na 5 od poslednjih 6 sačuvali su mrežu.

Predlog: 2&G2+ (2,07)

UKUPNA KVOTA 11,83 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

EKSPRES TIKET: 5842328

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter