2
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/snezanafi/Screenshot

NAVIJAČI ŽELE DA BUDEŠ SEDMA ZVEZDINA ZVEZDA: Sneža Borjan uputila emotivnu poruku mužu i pecnula Partizan! (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.21 u 10:28

Supruga kapitena crveno-belih se oglasila posle večitog derbija.

Crvena zvezda je savladala Partizan rezultatom 1:0. Nakon utakmice, nekoliko puta se oglašavala Snežana Borjan. Prvo je odmah po završetku meča pecnula crno-bele, postavivši jedan snimak na svom Instagram storiju.

Obukla sam se lepo da proslavim Zvezdinu pobedu, ali toliko je hladno da mislim da živa na termometru pokazuje -12. Sto posto, bile su reči Snežane Borjan.

Nakon toga, uputila je i poruku svim navijačima Zvezde, ali i svom mužu Milanu. Poručila je da on zaslužuje da postane sedma Zvezdina zvezda.

Ti tako skroman i povučen, ponovo si podsetio Zvezdine navijače zašto si tako značajan za ovolike uspehe Crvene zvezde. I nije bitno šta misle neki ljudi, da li se slažu sa tim da ti budeš Zvezdina zvezda, bitno je to šta navijači kažu i žele, a to je da ti budeš Zvezdina zvezda. Ti to jesi i bićeš jer zaslužuješ, Zvezdina zvezdo, zaključila je Snežana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

0
0

2 Komentara

  1. Ako je ovaj za sedmu Zvezdinu zvezdu, ugasite se jer time obrukaste prvih 6 pre njega. A Sneža nek gleda u šerpu kući kad se kuva, fudbal nije njena profesija, već paprikaš, buranija i ostalo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter