1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

JOVIĆ NAKON DERBIJA: ‘Mogu više i bolje!’

Objavljeno: 08.04.21 u 14:32

Nakon debitantskog ‘večitog derbija’ oglasio se i Nemanja Jović.

Zbog uslova o bonus igračima, u redovima ‘večitih rivala’ našla su se po dva mlađa igrača. Jedan od njih bio je u redovima Partizana talentovani Nemanja Jović. On je odigrao sasvim korektnu partiju, a evo šta je rekao za klupski sajt.

‘Dobio sam dosta pohvala, mnogo poruka sam dobio posle derbija. Pohvale prijaju i to mi je još jedan dodatni motiv da treniram naporno i napredujem.’

Na pitanje da li je bilo treme rekao je:

‘Bilo teško, ali svestan sam bio gde sam, za koga igram i koju težinu nosi derbi. Trudio sam se i borio za svoj voljeni klub i, iako sam odigrao korektno, svestan sam da mogu i moram još više i bolje.’

Da bi potom prokomentarisao i primljen gol

‘Nažalost, primili smo jeftino taj gol i to je i odlučilo derbi. Žao mi je što nisam postigao gol, ali verujem da će biti još prilika.’

O narednim mečevima:

‘Možda je malo teže sad vratiti se, ali mi smo Partizan, moramo se okrenuti kupu i dati sve od sebe da ga osvojimo. Mislim da smo to zaslužili. i mi, a i naši navijači.’ – zaključio je Jović.

0
0

1 Komentara

  1. Decko, svaka cast za nastup jer kao debitant bio si bolji od vise onih iz tima koji su odigrali desetak Derbija! Samo, velika steta sto ga nisi zavalio Cergi, ali ima vremena bice i to!
    Za one koji su jos u dilemi, momak je odista izuzetak talenat, mislim da je bolji, zapravo najbolji mladi igracc u Srbiji u zadnjih desetak godina! Samo neka nastavi tako vrednoda radi i koristi svaku sansu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter