0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Budućnost VOLI

DERBI ABA LIGE PRIPAO BUDUĆNOSTI: Podgoričani korak bliži plej-ofu! (VIDEO)

Objavljeno: 08.04.21 u 20:10

U derbiju ABA lige u zaostalom 18. kolu igrali su Budućnosti i Cedevita Olimpija, a Podgoričani su bili bolji rezultatom 89:75.

Pravi derbi gledali smo večeras u Podgorici, bio je to direktni okršaj za plej-of ABA lige i ispunio je sva očekivanja. Prvo poluvreme je obeležio Melvin Edžim u ekipi Budućnosti iako je njegova ekipa gubila na poluvremenu 43:48.

Naime, krilni centar Podgoričana je samo za 6 minuta u igri postigao 15 poena, a da budemo precizniji, te poene dao je za manje od 4 minuta.

U drugom poluvremenu je ekipa Budućnosti polako preuzimala inicijativu i uspeli su da potpuno preokrenu rezultat. Ekipa Cedevite Olimpije nije imala snage da zaustavi nalet Budućnosti i na kraju su neočekivano izgubili sa 14 poena razlike iako su vodili na poluvremenu.

Najbolji u ekipi domaćih bio je Džastin Kobs sa 24 poena i 5 asistencija, a pratio ga je pomenuti Melvin Edžim sa 17 poena i čak 9 skokova.

U ekipi Cedevite izdvojio se ponovo Jaka Blažić sa 26 poena i 6 skokova.

Ovom pobedom Budućnost je sada korak bliže plej-ofu ABA lige, dok je Cedevita znatno umanjila svoje šanse za doigravanje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter