0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

VELIKA STVAR ZA GRAĐANE: Jedan od najboljih igrača potpisao novi ugovor i ostaje na ‘Etihadu’!

Objavljeno: 07.04.21 u 13:00

Pep Gvardiola će i dalje moći da računa na veznog fudbalera…

Dugo su se čekale vesti oko Kevina de Brujnea i Mančester sitija, saga oko novog ugovora je dugo trajala, ali je konačno okončana.

Engleski klub je potvrdio da je Belgijanac potpisao novi ugovor sa klubom do juna 2025. godine, pošto mu je prethodni isticao 2023. godine, a obnova je još ranije dogovorena.

– Ne mogu biti srećniji nego što sam sada. Od kako sam stigao u Siti 2015. godine, ovde se osećam kao kod kuće. Igram svoj najbolji fudbal u karijeri i iskreno mislim da još mnogo toga mogu da pružim. Pep Gvardiola i fudbal posmatramo na isti način. Za mene je od izuzetnog značaja da imam takav odnos sa trenerom, da želimo iste stvari i da gajimo istu ambiciju, rekao je De Brujne.

Belgijanac je dosad odigrao 253 utakmice za Mančester siti, postigao je ukupno 64 gola, a pored svog imena ima čak 105 asistencija, što ga svrstava u sam vrh ovog elitnog takmičenja. De Brujne ima u kolekciji dve titule u Premijer ligi, u svojoj kolekciji ima četiri Liga kupa, jedan FA kup i Komjuniti šild, a ove sezone je blizu novih trofeja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter