0
Domaći fudbal

FOTO: Hotsport

TRENERI ‘VEČITIH’ PRED DERBI: Stanojević: ‘Nisam dobro spavao’, Stanković: ‘Idemo na pobedu’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.21 u 17:30

Na stadionu ‘Rajko Mitić’ od 18 sati se igra 164. ‘večiti’ derbi između Crvene zvezde i Partizana.

Crveno-beli imaju prednost od devet bodova u odnosu na najvećeg rivala, a pred početak duela treneri oba tima – Aleksandar Stanojević i Dejan Stanković, govorili su o očekivanjima.

– Osećam se kao u stara dobra vremena, lep je osećaj, uzbuđen sam, ipak je čast biti deo ovakvog spektakla. Obično spavam dobro pred derbi, ali sinoć nisam, imao sam razmišljanja. U dobroj smo formi i oni i mi, ali nikada ne znate u kakvom pravcu će derbi da krene, mi ne smemo da kalkulišemo, igra nam samo pobeda, probaćemo, može da izgleda da ćemo da kalkulišemo, ali mi moramo da se borimo. Ajde da vidimo šta nam fali za titulu, da se borimo i da vidimo posle meča – rekao je Stanojević za TV Arena Sport pred meč.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Sa druge stane, Stanković je istakao da je derbi poseban, čudan, ali da njegov tim ide na tri boda.

– Radi se na samopouzdanju, priči, automatizmu i dobroj igri, kao i malim detaljima, kad ti glava bude mirna i kad si spreman da odradiš sve što smo zamislili – i kada nema straha, odnosno pretvori se u snagu – momci će ići na pobedu. Derbi je čudan, nikad ne znaš šta će da donese, moramo da budemo pravi. Idemo na pobedu – rekao je Stanković za TV Arena Sport, a potom dodao:

– Mi se spremamo, radili smo dosta za ovu utakmicu i mislimo samo o nama. Zašto bismo trošili energiju na stvari koje ne utiču na nas? Svesni smo gde smo, šta smo uradili ove godine, težimo da budemo bolji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter