0
Kladionica

FOTO: OktagonBet

OKTAGONBET TIKET DANA: Ovo je naša dobitna kombinacija za sredu!

Objavljeno: 07.04.21 u 11:00

Sreda donosi više mečeva nego što bismo očekivali, idealno za tiket sredinom nedelje. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

14.00 Bačka – Radnik

Klub iz Bačke Palanke je zakucan za dno tabele i definitivno će sledeće sezone igrati ligu niže. Uspeli su samo 3 puta da pobede u 29 kola. Skroz suprotno Radnik iz Surdulice ima svoju najbolju sezonu i istoriji kluba. Osim što su na deobi 5. i 6. mesta u ligi, ušli su i u polufinale kupa prvi put u istoriji kluba. Njihov prvi strelac i prvi strelac lige, Milan Makarić, ima neverovatnu sezonu.

Predlog: 2 (2,05)

18.30 Regensburg – Werder Bremen

U četvrtfinalu Nemačkog kupa odigrane su sve utakice osim ove, dakle zna se da pobednik ovog meča ide na Lajpcig u polufinalu. Obe ekipe se bore za opstanak samo Verder u Bundesligi, a Regenzburg u Cvajti. Razlika u kvalitetu morala bi doći do izražaja. Za Regenzburg je i ovo uspeh, a a ni Verder ne dođe svake sezone do polufinala kupa. Ovo ne smeju propustiti.

Predlog: 2 (1,82)

18.45 Inter – Sassuolo

Interov pohod ka prvoj titulu od 2010. razvija se izuzetno dobro. U nizu su od 9 pobeda u sezoni i budući da se rivali sapliću deluje da niko ne može da ih stigne. Nemaju ni Evropu da ih ometa. Sasuolo su dobili u novembru 0-3, a i gosti su dostigli 40 poena za opstanak i ne mogu ni dole ni gore. Za njih opuštanje može da počne dok će Inter gledati što pre da zakuca titulu.

Predlog: 1&0-3 (2,40)

21.00 Real Sociedad – Athletic Bilbao

Ovi rivali su pre neki dan odigrali zaostalo finale prošlogodišnjeg kupa i Sosjedad je osvojio Kopa del Rej priv put nakon 1986/87 sezone. Ali nije samo da tipujemo ovako jer ako su ih dobili pre 5 dana – mogu opet. Stvar je u tome da Atletik Bilbao ima ovogodišnje finale kupa sa Barselonom 17. aprila i sigurno će u mislima biti već tamo. Sosjedad u ligi može da juri top 6, a Bilbao nema za šta da igra u ligi.

Predlog: 1X&2+ (1,82)

UKUPNA KVOTA 16,30 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

EKSPRES TIKET: 7101821

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter