0
Domaći fudbal

FOTO: HotSport

OKTAGONBET DERBI SPECIJAL: Evo koje smo predloge pripremili pred 164. okšraj Zvezde i Partizana

Objavljeno: 07.04.21 u 13:21

Večiti derbi zahteva posebnu analizu. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas ono što bi po našem mišljenju moglo proći u derbiju.

18.00 Crvena zvezda – Partizan

Partizan nema šta da čeka, mora prići na šest poena da ima kakvu-takvu šansu u ovoj definitivno prevelikoj ligi za našu državu. Čak i tada Zvezda nema od koga da izgubi šest poena do kraja sezone ali bar postoji promil šanse. Ako gosti budu vodili na poluvremenu onda će Zvezda napasti svim snagama. Ako ne, Partizan mora da rizikuje. Očekujemo golove u drugom poluvremenu.

Predlog: IIGG (3,40)

Kao po pravilu derbiji nisu raspucani. U poslednjh 12 samo je 2 puta došao 3+ i to je bilo tačno 3 gola u njima. Jedan gol u prvom poluvremenu i jedan u drugom nešto je sasvim realno i sada, a čak i ako padnu dva gola ne padamo ovaj tip. Jedina je bojazan to prvo poluvreme da ne bude bez golova, ali za razliku od ostalih derbija u ovom Partizan nema šta da čeka.

Predlog: I1-2&II1-2 (2,70)

Ovo je još jedan tip koji bismo rado igrali. Deset kornera ne zvuči mnogo za utakmicu gde niko neće kalkulisati, niti fino iznositi loptu po zemlji nego samo gledati da izbegne potencijalnu grešku i čistiti lopte u aut, korner i gde stigne. Lako bismo mogli gledati utakmicu sa 12-13 kornera pa mora doći više i na poluvremenu i na kraju.

Predlog: Ukupno kornera prvo poluvreme (9,5) + (2,12)

Večiti derbi će kao i uvek pucati od tenzije, a to utiče mnogo na nerve igrača pa su oni labilniji skolni greškama. Čini se da nikada nije bilo više mladih igrača u oba tima i mogli bismo lako gledati jedan prekršaj za najstrožu kaznu.

Predlog: Penal na meču – DA (3,25)

ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter