1
Fudbal

FOTO: FS Srbije

NOVE PROMENE U FSS: Orlići ostaju bez selektora, umesto Stolice stižu legende Partizana!

Objavljeno: 07.04.21 u 14:26

Nastavlja se niz promena na Terazijama…

FSS je postigao dogovo da Ilija Stolica bude smenjen sa mesta selektora mlade reprezenacije Srbije i umesto njega će ‘orliće’ ubuduće voditi legenda Partizana, Zvonko Živković, kome će pomagati još jedan bivši igrač Partizana, Dževad Prekazi, saznaje ‘Telegraf‘.

Za ovaj posao, zeleno svetlo je dao direktor reprezentacije, Stevan Dika Stojanović, koji je nedavno postavljen na ovo mesto posle dolaska Dragana Stojkovića Piksija na mesto selektora.

Ilija Stolica je na mesto selektora mlade reprezentacije Srbije postavljen posle smene Neška Milovanovića u oktobru 2019. godine. Ipak, nije uspeo da odvede mladu reprezentaciju na Evropsko prvenstvo, a ekipa je pod njegovim vođstvom na sedam zvaničnih mečeva zabeležila tri pobede imala dva remija i dva poraza. Reprezentaciju su posebno zaboleli kiksevi od Letonije i Estonije.

Stolica je čak je dobio priliku i da vodi A reprezentaciju sastavljenu od igrača iz Superlige na turneji koju je u Dominikanskoj republici i Panami tokom januara, ali je nakon prve reprezentativne pauze u kojoj su Orlići savladali Tursku sa 1:0 u prijateljskom meču, odlučeno da su ipak potrebne promene.

Što se tiče novih lica na kormilu, ‘orlića’, Živković i Prekazi su poslednjih godina radili kao skauti Partizana.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter