0
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

NEVEROVATNE SCENE U MANČESTERU: Sudije poništile čist gol Dortmundu, a onda tražile autogram od Halanda – ‘To se ne radi!’

Objavljeno: 07.04.21 u 12:20

Fudbaleri Mančester sitija su u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona Borusiju Dortmund (2:1), a duel je obeležila sudijska greška.

Naime, u 385. minutu glavni arbitar Ovidiju Hategan je poništio čisto gol Džada Belingema zbog nepostojećeg faula nad golmanom Edersonom.

Mladi Englez se ušetao ugol, VAR se nije oglasio, ali jeste glavni arbitar, međutim, nije samo to bilo sporno na ovom meču.

Jedan od pomoćnika zatražio je autogram od zvezde Borusije, Erlinga Halanda, što su snimile kamere u tunelu.

To su osudili bivši fudbaleri Oven Hargrivs i Džoleon Leskot.

– Imali su veoma tešku utakmicu i mnogo toga su uradili loše i ovo jednostavno ne izgleda dobro. Možeš biti obožavatelj, ali ne smeš to da radiš pred drugim igračima, rekao je Hargrives, a Leskot dodao: ‘Nikad nije pravo vreme da sudija traži autogram od igrača. Sudije u tom trenutku ne izgledaju baš najbolje. To je bio detinjast potez.’

Podsetimo, Siti je poveo golom De Brujnea, izjednačio je Rojs, da bi u poslednjim minutu Građanima pobedu doneo Foden.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter