0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

NENAD LALATOVIĆ: ‘Nemanja Vidić je jedino rešenje za srpski fudbal’

Objavljeno: 07.04.21 u 19:30

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović posle poraza od Rada je priznao da je rival ovog popodneva bio bolji.

– Čestitam Radu na pobedi, voleo bih da ostanu u ligi jer to zaslužuju. U prvom poluvremenu smo igrali dobro, dok smo u drugom odigrali onako kako smo mogli. Ne želim da pričam o situacijama da li je bio penal za nas ili nije, kao ni da li je bio jedanaesterac za Rad – kazao je Lalatović, a potom se osvrnuo na potpuno drugu temu.

On je dao svoj komentar o tome ko bi trebalo da preuzme kormilo srpskog fudbala.

Želim samo da istaknem da je jedini spas za srpski fudbal Nemanja Vidić, čovek koji je bio kapiten Mančester Junajteda, Crvene zvezde, Spartaka iz Moskve i naše reprezentacije. Da se ja pitam, da bi bio mir u srpskom fudbalu, treba postaviti takvog čoveka, ali da li odgovara nekom da tako bude, ne znam. Imamo čoveka na kojem bi nam se divio ceo svet ukoliko bi bio predsednik Saveza. Ne vidim drugo rešenje, odnosno svako bi bilo pogrešno. Imati takvu legendu i pitati se da li da on bude predsednik FSS nije normalno – rekao je Lalatović, a potom dodao:

Nemam razloga da krivim sudije, samo kažem šta je dobro za srpski fudbal. Vidić bi sve ovo doveo u red. Svi ćute, i zato želim ja da kažem da je Nemanja Vidić jedino rešenje. Kad bi Vidić došao na čelo saveza ni mi, treneri, se ne bimo ovako nervirali, kidali naše zdravlje. Imamo kući porodice i da bismo poživeli, da nas ne zadese infarkti, postavio bih Nemanju Vidića na čelo srpskog fudbala – poručio je trener Vojvodine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter