0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK FMP

‘NADAMO SE TRIJUMFU’: Guša i Pecarski pred gostovanje FMP-a Partizanu

Objavljeno: 07.04.21 u 13:40

Košarkaši FMP-a u zaostaloj utakmici 16. kola ABA lige gostuju Partizanu.

Utakmica je na programu u četvrtak u 16 časova, a ‘panteri’ su pobedom nad Mornarom u minulom kolu praktično odradioli sav posao kada je opstanak u pitanju.

Ipak, trener tima iz Železnika Vanja Guša se nada da bi njegov tim mogao da nastavi s dobrim igrama.

– Pred nama je izuzetno zahtevan meč, Partizan je u zadnje vreme podigao nivo forme, igra rasterećeno i zaista dobro. Sa druge strane, mi smo imali, emotivno i fizičko pražnjenje u utakmici sa Mornarom. Praktično odmah, posle par dana, ulazimo u novi meč, tako da blagu prednost i ulogu blagog favorita dajem Partizanu. Nalazimo se u dobrom ritmu, daćemo sve od sebe da napravimo još jednu dobru predstavu i očekujem, kvalitetnu i uzbudljivu utakmicu, rekao je Guša.

FOTO: KK FMP

Protiv bivšeg kluba, sutra će igrati i mladi centar Marko Pecarski.

– Gostujemo ekipi koja je trenutno u dobrom ritmu i igra sa velikom energijom. U utakmicu ulazimo nakon jako bitne pobede koja nam je pokazala, da ako od samog starta, uđemo koncentrisano u meč, možemo da se nadamo trijumfu. Isto važi i za utakmicu sa Partizanom, kazao je Pecarski.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter