0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

MISLIM DA NE TREBA DA SE VRAĆA U SRPSKI FUDBAL: Bivši igrač Zvezde o Nemanji Vidiću!

Objavljeno: 07.04.21 u 09:57

Ovom izjavom je izazvao lavinu komentara.

Nekadašnji reprezentativac Srbije Miloš Ninković je u razgovoru za Objektiv naveo da nije vreme za povratak Vidića u domaći fudbal. Svi već duže vreme pričaju o tome ko će naslediti Slavišu Kokezu, pominje se i Nemanja Vidić, ali se Ninković očigledno ne slaže.

Mislim da ne treba da se vraća u srpski fudbal. Nije najbolja situacija, a ni ne vidim ga sada na nekoj funkciji, pogotovo što već dugo nije u Srbiji. Mora tu mnogo stvari da se poklopi kako bi takvo ime vodilo naš fudbal, rekao je bivši vezista Crvene zvezde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Fudbaler Sidneja navodi da je ispratio reprezentaciju, ali samo kroz snimke na internetu. Takođe, obazriv je i zaključuje da smo kao nacija mnogo poleteli nakon dobrih rezultata.

Jesam, ali samo kroz snimke na internetu. Iskren da budem, mnogo smo poleteli kao narod posle ovih rezultata. Mnogo puta smo se opekli, ali verujem u Piksija, pričali smo kada je bio u Sidneju još kada je vodio tim iz Kine i čini mi se da može da vrati kult reprezentacije. Realno, nismo mi više ona reprezentacija koja ima igrače u velikim klubovima, zadnja velika generacija je bila ona naša sa Radomirom Antićem, ali nacija uvek očekuje nešto veliko. Moramo da se složimo da je svaki plasman na veliko takmičenje izuzetan uspeh, pogotovo poslednjih godina, bile su reči Miloša Ninkovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter