0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

MILAN BORJAN: ‘Borili smo se kao lavovi’ (VIDEO)

Objavljeno: 07.04.21 u 23:40

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su rivala u 164. večitom derbiju sa 1:0 i tako nastavili fantastičan niz koji imaju u domaćem šampionatu, a impresije o današnjem susretu izneo je kapiten crveno-belih – Milan Borjan.

Smatram da smo odlično odigrali meč. Prvo poluvreme je bilo malo teže, a u drugom delu igre smo pokazali karakter i veliku želju. Borili smo se kao lavovi na ovom meču. Uspeli smo da postignemo gol i da dođemo do pobede u 164. večitom derbiju. Kao kapiten tima mogu da kažem, da sam ponosan na svoje saigrače, stručni štab, čitav klub i naravno navijače. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom ritmu i da dignute glave nastavimo da ređamo uspehe. Ovo je fantastičan niz i želim da nastavimo da obaramo sve klupske rekorde – rekao je kapiten Crvene zvezde.

Zvezda funkcioniše kao tim, o čemu svedoče postignuti rezultati.

– Atmosfera u svlačionici je fantastična, a to pokazujemo iz utakmice u utakmicu. Funkcionišemo kao pravi tim, što je jedan od uslova da bi se ređali ovakvi uspesi. Želim da nastavimo u ovom ritmu. Čeka nas utakmica sa Javorom u nedelju i moramo da budemo maksimalno fokusirani u svakom meču, pa da onda polako privodimo prvenstvo kraju.

Kao glavni cilj – Borjan ističe osvajanje duple krune.

– Crvena zvezda uvek ide na duplu krunu. Smatram da to možemo da ostvarimo ove sezone i hrabro ćemo se boriti kako bismo ostvarili cilj. Pokazali smo večeras da smo ozbiljni konkurenti za osvajanje oba trofeja. Smatram da je cela sezona pokazatelj da smo na odličnom putu i nadam se da ćemo uskoro obradovati sve kojima je Crvena zvezda u srcu – zaključio je Milan Borjan.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter