2
Domaći fudbal

FOTO; Screenshot

KOSANOVIĆ KOMENTARIŠE DERBI U SVOM STILU: Posle će biti kao u rijaliti programu!

Objavljeno: 07.04.21 u 11:19

Iskusni trener je imao šta da kaže pred praznik fudbala u Srbiji.

Crvena zvezda i Partizan odigraće svoj 164. večiti derbi. Meč počinje u 18 časova, a svoja očekivanja za ‘Alo’, izneo je Milorad Kosanović.

I jedan i drugi klub su u neverovatnim serijama, pa samim tim navijači imaju pravo da se nadaju lepšem fudbalu. Ipak, Kosanović i nije baš ubeđen u to.

Posle derbija biće kao u rijaliti programu – može biti samo jedan! Jedna serija pobeda, ili obe, biće prekinuta i to je valjda najveća draž predstojećeg odmeravanja snaga. Nisam ubeđen da će biti posebno blistava partija, počeo je iskusni trener, a potom dodao:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

Ma kakvi, to nema veze sa realnom slikom. Sve je produkt očajne i glomazne lige. Ako ćemo realno, oba kluba imaju ogromne privilegije i bilo bi čudno da ne pobeđuju. Iza njih su logistika, budžetski novac, kupuju koga i koliko hoće. A opet, pogledajte prethodno kolo. I Zvezda i Partizan do prednosti su došli golovima iz sumnjivih penala. Ništa novo. Merilo je Evropa, a tamo ih nema. Znači, sve je badava, nastavio je Kosanović.

On se takođe dotakao i stranaca za koje ne smatra da su dovoljno kvalitetni.

Strani igrači koji se angažuju su sumnjivog kvaliteta, sa platama od 500 hiljada do milion evra! Nešto tu nije u redu. U Evropi ne donose prevagu, a na domaćem planu večiti rivali bi i bez njih bili dominantni.

Za sam kraj, Kosanović je pohvalio oba trenera večitih. Dobro ih je izanalizirao i doneo zaključak da je ipak svaki derbi posebna priča.

Stanković je u neku ruku početnik, ali se odlično snašao. Ima ogromno igračko iskustvo, odličan je motivator. Treba da nastavi sa razvojem postojećeg tima kako bi bio jači, bolji, konkurentan u Evropi. Stanojević je strateg koji je najviše u karijeri uradio od svih na superligaškoj sceni. Ima veće iskustvo u derbi utakmicama, mada to ne mora da bude presudno. Svaki derbi je posebna priča, bile su reči Milorada Kosanovića.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter