0
Domaći fudbal

EVO ŠTA KAŽU KLADIONICE: Poznato ko je favorit pred 164. megdan ‘večitih’, najveće šanse za gol imaju stranci!

Objavljeno: 07.04.21 u 12:40

Ovaj dan smo u potpunosti posvetili 164. ‘večitom derbiju’, pa se tako ovaj Tiket dana razlikuje od ostalih, jer ćemo danas davati TOP SPECIJALNE KVOTE od kladionice Top Bet samo za duel Crvene zvezde i Partizana.

Kako je danas praznik fudbala na radost ‘delija’ i ‘grobara’, iako nema gledalaca na stadionu ‘Rajko Mitić’ najveći deo publike će ovaj duel pratiti kraj malih ekrana. Povodom 164. ‘večitog derbija’ kladionica Top Bet je spremila Top specijal sa kvotama i ponudom za ovaj današnji duel koji počinje od 18 časova.

Za crvenu-belu stranu publike tu je igra u kombinaciji strelac na meču Dijego Falćineli i da Crvena zvezda pobeđuje na kraju, a kvota za tu igru je čak 8.33.

Ukoliko ste više opredeljeni za crno-belu stranu i tu je ponuda sjajna pošto imaju kombinaciju da Takuma Asano postiže gol i da Partizan pobeđuje na kraju, a kvota za tu igru je zaista neverovatna 10.55.

FOTO: Top Be

Ukoliko ste neutralni i niste sigurno šta da odigrate, iz Top Bet kladionice predlažu sigurniju igru na golove u oba poluvremena (I1-2&II1-2), a kvota je tu i više nego odlična 2.70.

Koja je tvoja omiljena igra? Poseti TOP BET sajt i kladi se odmah.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter