0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

‘DUHOM MARAKANE PORAZI PARTIZANE’: Igrač koji je već dugo želja Zvezde se oglasio pred derbi, navijači se nadaju da je ovo znak dolaska! (FOTO)

Objavljeno: 07.04.21 u 14:51

I on će pratiti 164. megdan večitih…

Nije tajna da štoper Bajera iz Leverkuzena Aleksandar Dragović voli Crvenu zvezdu, a već duže vreme se spekuliše da bi mogao da obuče njen dresa. Deluje da je sada baš vruće i da bi Srbin iz Beča kao slobodan igrač u junu mogao da stigne u Ljutice Bogdana.

Po ko zna koji put, Dragović se oglasio kada je Zvezda u pitanju, a sada je tema utakmica sa Partizanom, koja je na programu danas od 18 sati.

On je podelio tri ‘Instagram storija’, prvi uz simbole ‘delije’.

FOTO: Instagram/dragovic6

Drugi uz navijačku poruku: ‘Duhom Marakane porazi Partizane…’

FOTO: Instagram/dragovic6

I treći uz poruku ‘Jedna familija’ i sliku zagrljenih igrača Zvezde pred navijačima…

FOTO: Instagram/dragovic6

Podsetimo, kako su ranije pisali mediji, Austrijanac srpskih korena bi trebalo da dobije najveću platu u istoriji domaćeg fudbala. Prema saznanjima ovog lista, 29-godišnji štoper bi trebalo da potpiše trogodišnji ugovor prema kome bi godišnje zarađivao između 1.250.000 i 1.400.000 evra godišnje. Ovim potpisom Zvezda bi nadmašila rekord, koji je prethodno držao Marko Marin s platom od 1.2 miliona evra.

Iako je u pitanju za ovdašnje uslove astronoska cifra, Dragović bi zapravo došaoi za poprilično manju platu u odnosu na onu koju je do sada imao u Bajer Leverkuzenu, koja je oko tri miliona evra, a sve kako bi ostvario san i zaigrao u crveno-belom dresu.

Podsetimo, Dragović je ponikao u bečkoj Austriji, igrao je još za Bazel, kijevski Dinamo, Lester i Bajer Leverkuzen. U ovoj sezoni je za ‘farmaceute’ odigrao 25 utakmica i postigao dva gola, a za nacionalni tim Austrije je upisao 86 nastupa i jednom bio strelac. On bi u Ljutice Bogdana stigao kao slobdan igrač, jer mu na kraju sezone ističe ugovor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@_hotsport)

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter