0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ALEKSANDAR KATAI: ‘Pokazali smo da smo pravi’

Objavljeno: 07.04.21 u 23:25

Fudbaleri Crvene zvezde su slavili u 164. ‘večitom’ derbiju savladavši Partizan na stadionu ‘Rajko Mitić’ sa 1:0  u okviru 30. kola Superlige Srbije.

Utiske posle velike pobede crveno-belih izneo je jedan od najboljih pojedinaca na meču Aleksandar Katai.

– Veoma smo zadovoljni pobedom u derbiju. Zaista smo zaslužili tri boda, ali imamo još osam utakmica do kraja prvenstva i moramo maksimalno da odradimo to, bez opuštanja. Večiti derbi je teška utakmica. Meč možeš da spremaš na jedan način, a može da ode i u totalno drugom pravcu. Kao jedan od iskusnijih igrača u timu ipak nisam savetovao mlađe igrače, to su jednostavno utakmice gde moraš da pokažeš da si pravi – rekao je Katai.

Osvrnula se Zvezdina ‘desetka’ na trenutno stanje na tabeli, kao i na to koliko crveno-belima znači pobeda u večitom derbiju.

– Trijumf nam dosta znači, da smo eventualno izgubili bili bi na šest bodova od rivala i sigurno da ne bi bili opušteni do kraja šampionata. Ovako smo se odvojili na 12 bodova, dosta smo mirniji pa možemo da se posvetimo obavezama koje nas očekuju u Kupu Srbije – zaključio je Katai.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter