0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

ZVAO SAM TERZIĆA, ČUJEMO SE PRED SVAKI PRELAZNI ROK: Ibanjez želi nazad u Zvezdu!

Objavljeno: 06.04.21 u 13:35

Argentinski fudbaler je ponovo izrazio želju da se vrati u Beograd.

Luis Ibanjez je rekao da bi se vrlo rado vratio u Zvezdu, pa čak i da bude zamena. On je u razgovoru za Germanijak naveo da se često čuje sa Terzićem.

Uvek bude neka priča. Javljao sam se Terzi i rekao mu da želim da se vratim. Javio sam mu se i pre tri meseca. Svaki prelazni rok se čujemo i uvek sam voljan da se vratim. Njemu sam rekao da mogu da budem i Rodićeva rezerva. Samo da pomažem klubu i da klub pomaže meni. Znam da je Rodić jedini levi bek i zato sam se javio. Ali problem je što sam ja stranac, rekao je Ibanjez.

Novinari su ga upitali i koji meč mu je ostao u najlepšem sećanju. Otkrio je da je to derbi na kome je postigao gol.

Najdraži momenat je kad smo dobili Partizan tamo i kada sam dao gol. A najlošiji osjećaj je bio posle poraza od Ludogoreca. Žao mi je zbog toga jer smo imali sigurnu Evropu ako prođemo Bugare. Toj ekipi i tom stručnom štabu je falila samo Evropa. Bili smo blizu, a posle toga se Zvezda digla i postala redovan učesnik grupne faze. Drago mi je što smo Zvezdu vratili na pravi put, zaključio je Luis Ibanjez.

Za kraj intervjua, Ibanjez je istakao da će ako se ukine limit o broju stranaca u Superligi, sigurno ponovo pozvati Terzića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter