0
Boks

SVE JE SPREMNO ZA POČETAK REGIONALNE LIGE: Žreb u Sarajevu zakazan za petak! (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.21 u 22:17

Novo takmičenje!

-U petak će se u Sarajevu održati žreb dve grupe Regionalne lige u boksu. Učešće će uzeti osam klubova iz svih država bivše Jugoslavije. Domaćin skupa u hotelu Hills biće predsednik Bokserskog saveza BiH Enes Peštak. Dolazak su potvrdili predsednici bokserskih saveza Srbije, Slovenije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Makedonije. Ispred BSS skupu će prisustvovati predsednik Nenad Borovčanin.

U četvrtak će biti održani sastanci, gde će zvanično biti utvrđene propozicije i saopštena imena klubova iz svih zemalja, koja su dala garancije učešća u ovoj dugo čekanoj ligi u olimpijskom boksu. TV Arena sport će na svojim kanalima prenositi mečeve.

PROČITAJTE JOŠ: MONAKO BLIZU FINALA: Grej i Lesor predvodili ekipu do pobede!

Podršku Regionalnoj ligi 19. februara u Beogradu, zvanično je dao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a u gradskoj kući domaćin bokserskim delegacijama bio je zamenik gradonačelnika Goran Vesić sa sekretarkom za sport Draganom Belojević i generalnim direktorom dvorane Arena Goranom Grbovićem.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter