5
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

STOJKOVIĆ IZAZIVA ZVEZDU: Primio sam samo 1 gol u 6 derbija i kad je bilo navijača! (VIDEO)

Objavljeno: 06.04.21 u 13:11

Kapiten crno-belih obratio se na konferenciji pred 164. večiti derbi.

Meč između Crvene zvezde i Partizana igra se u sredu od 18 časova. Poznato je i gde ćemo moći da gledamo meč, ali i čiji skauti dolaze u ložu na Marakanu.

Novinari su upitali Vladimira Stojkovića, da li će za njega biti prednost izostanak navijača, a on je svoj odgovor dao uz jedan statistički podatak.

Ne znam što bi to bila prednost za mene. U poslednjih šest derbija sam primio jedan gol i kad je bilo navijača, dok je sve funkcionisalo kako treba. Ne vidim zašto bi za mene to bila prednost. Voleo bih navijače na tribinama i da je pun stadion. Ne samo zbog sebe, već zbog derbija i ljubitelja fudbala, počeo je Stojković.

Crvena zvezda ima 9 bodova prednosti i Partizanu samo pobeda donosi nade za preokret u nastavku prvenstva.

Kao što kaže šef, ako izgubimo, nemamo više nikakve šanse. Ozbiljna, takmičarska utakmca za nas, da vidimo gde smo, nastavio je golman Partizana.

Vladimir Stojković je odigrao 20 derbija i ima pozitivan skor. Ipak, on ističe da se time ne opterećuje i da bi voleo da njegov tim ostane u trci za titulu do kraja.

Statistika mi prija, ali ne znači nešto preterano. Ne opterećujem se time i pokušavam da je ignorišem. Ulazim u utakmicu kao da je prva. Voleo bih da bude pozitivan rezultat zbog kluba, saigrača, navijača, kako bismo ostali u trci za titulu do kraja, zaključio je Stojković.

0
0

5 Komentara

  1. Ha Ha Ha Da se nešto nisi zabrojao ? ČETIRI GOLA Si primio ČETIRI !!!! a ne jedan ili imaš amneziju od njih. Da nabrojimo. 159 derbi — 2. март 2019. 1 gol, dalje 160 derbi–25. април 2019. 2 gola, idemo dalje 163 derbi –18. октобар 2020. 1 gol. To su 4 gola a ne jedan. To svi znaju sem tebe. Pa ima na internetu džabe pokušavaš da sakriješ.

    0
    0
    Odgovori
  2. Igrac koji da izjavu kako nikad ne bi igrao u Partizanu, a zatim ode u taj klub i pravi se veci partizanovac od ostalih, za mene je nikakav covek. U Partizanu jesu negovali tu tradiciju da otimaju Zvezdi igrace misleci da ce postati bolji, ali nista od toga. Setimo se i Milka i Klea, bilo je jos njih. Meni je drago da Zvezda nema taj obicaj i ne uzima igrace Partizana. AKo si spreman da izdas jednom, spreman si i drugi put i takvi ti jednostavno ne trebaju. A od Stojkovica ocekujem da od 10. minuta krene da zadrzava loptu, cuvajuci rezultat.

    0
    0
    Odgovori
    • Nisu mi jasni ovi glupi komentari. Prelazaka je bilo i bice sto je potpuno normalno jer se radi o profesionalnim sportistima a ne o ljudima koji se bave sportom iz zadovoljstva.Brkas zabe i babe.Čim ga toliko psujete krivo vam je sto ste izgubili vrhunskog golmana. Zaboravljate koliko je dugo bio bez angazmana pa dosao u Partizan.Zapitajte se isto zasto prelaze u Partizan a obrnuto ne.Sigurno je atmosfera mnogo bolja!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter