0
Domaći fudbal

RADNIK GOSTUJE U BAČKOJ PALANCI: Očekuje nas težak meč, učinićemo sve da napravimo pozitivan rezultat!

Objavljeno: 06.04.21 u 14:54

Konferencija za medije pred meč između OFK Bačke i Radnika iz Surdulice.

Fudbalere Radnika u sredu očekuje gostovanje u Bačkoj Palanci sa tamošnjim superligašem. Dva tima sastala su se sredinom oktobra u Surdulici u okviru jesenjeg dela prvenstva, kada je domaćin meča zadržao sva tri boda. Pred polazak na put, strateg Surduličana i pored uvažavanja domaćina, veruje u dobar rezultat i nada se pozitivnom ishodu i ovog meča:

Igramo sa ekipom koja je svojim trenutnim položajem u jako lošoj situaciji na tabeli, ali dolaskom kolege Kuljića promenili su formaciju, igraju bolje, čvršće, igraju direktan fudbal. Fizički su dosta jaki, i u odbrani i u napadu za tu visinu su jako pokretljivi i jaki su u prekidima. Igraju kući, nemaju šta da izgube. Sad su odigrali jednu odličnu utakmicu protiv Javora i mislim da su podigli samopouzdanje. Nijedna ekipa osim Partizana ih nije nadigrala tamo, svi su se namučili na gostovanju u Bačkoj Palanci. Sve to nam govori da nas čeka jedan jako težak posao, kaže Slavoljub Đorđević, trener Radnika.

FOTO: HOTSPORT

Što se nas tiče, mi trenutno imamo kadrovskih problema, izmedu ostalog veliki je hendikep povreda kapitena Stevanovića na prošloj utakmici, no nadamo se bržem oporavku. Subotić se požalio na zdravstveno stanje, ali sa druge strane Oreščanin polako hvata ritam. Sveukupno možemo reći da pored prisutnih problema smatramo da smo u solidnoj situaciji što se tiče tima. Idemo gore da igramo i učinićemo sve da napravimo pozitivan rezultat, dodao je Đorđević.

Utakmica OFK BačkaFK Radnik igra se u sredu od 14 časova na stadionu „Slavko Maletin-Vava“ u Bačkoj Palanci. Multi prenos meča na kanalu TV Arena Sport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter