2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN KONAČNO VIŠE NE ZAVISI OD STRANACA: U ekipi svi daju golove, Zvezdi preti ceo tim!

Objavljeno: 06.04.21 u 10:15

Od startnih 11 za večiti derbi sa Zvezdom, ove sezone za crno-bele pogađali svi osim desnog beka Miljkovića, štopera Markovića i golmana Stojkovića.

Dugo su crno-beli zavisili od stranaca u ekipi, u jednom momentu dok je Savo Milošević bio na klupi, stranci su došli do 65% postignutih golova za Partizan.

Onda je stigao Aleksandar Stanojević i sve se promenilo. Doveo je Partizan u red i napravio takav sistem da svi učestvuju u akcijama i golovima. Pažnju privlači podatak da su se od projektovanih startera za 164. večiti derbi među strelce upisala njih devetorica!

FOTO: FK Partizan

Od 57 golova u toj seriji najviše je postigao Takuma Asano, čak 11, prate ga Lazar Marković sa osam, Bibars Natho koji je postigao sedam, Filip Holender sa šest, po četiri su dali Igor Vujačić i mladi Nemanja Jović, na „koti tri“ zaustavili su se Aleksandar Šćekić, Sejduba Suma i Igor Vujačić, dvaput su poentirali Miloš Jojić i Slobodan Urošević, a po jednom Nikola Štulić, Žan Kristof Bajbek, Filip Stevanović i Ivan Obradović, dok je Vlajković iz Novog Pazara postigao autogol.

Koliko Partizanovi fudbaleri veruju jedni drugima i ne gledaju kako da loptu doture samo strancima vidi se i po činjenici da se u 2021. samo jednom desilo da ima dvostrukog strelca i to pokazuje da spremnost crno-belih da napadu večitog rivala!

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović
0
0

2 Komentara

  1. Dobro, nahvalili ste ih dovoljno. Masina koja melje, nikad efikasniji,Stanojevic napravio ekipu koja stalno pogadja itd. E zaista bih voleo da vidim da jednom izadju iz bunkera i krenu u napad. Poslednjih 5 godina stalno prete, a svaki derbi se grcevito brane. Jedva cekam da se jedanput otvore pa da vidimo tu njihovu leprsavu igru i ko ce dati vise golova.

    0
    0
    Odgovori
    • PA MI VAS STALNO RAZBIJAMO DALI TO BILO IZ IGRE ILI IZ BUNKERA NA VASEM OGNJISTU…TI POJMA NEMAS STA SE ZBIJALO ZADNJIH SUSRETA..TAKO CE BITI I SUTRA STIM STO CEMO VAS RAZBITI KAO ZVECKU I TO SA VISE POGODAKA..CELA NAVALA CB CE VAM DATI PO JEDNU GOLCINU….NAPRED PARTIZAN…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter